SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

waterSKIW en ENVAQUA organiseren op 9 juni 2020 het Nationaal Water Symposium, met als centraal thema 'Industrie en waterschappen: voor welke uitdagingen staan we anno 2020?'

Waterbeschikbaarheid is voor industrie en waterschappen anno 2020 een van de belangrijkste uitdagingen. Door de veelheid aan oplossingen, en omdat regelgeving en vergunningen niet altijd in lijn zijn met goed bedoelde intenties, raken partijen soms het spoor bijster.

Symposium met voorbeelden, trends en ontwikkelingen.

Uitdagingen anno 2020
Welk water hebben we nu echt nodig, hoe past dit binnen het beleid, onder welke condities kan hergebruik plaatsvinden uit (communale) zuiveringen, en wat zijn hierin nieuwe ontwikkelingen? Het Nationaal Watersymposium geeft antwoorden op deze en andere vragen, met een update van trends en ontwikkelingen, en presentaties van concrete voorbeelden.

Zuivering en hergebruik zijn onderdeel van de core business
Veel fabrieken zorgen inmiddels zelf voor een groot deel van hun eigen waterbehandeling. Water is cruciaal voor hun productieproces, en waterzuivering en hergebruik zijn dus onderdeel van hun core business. De rest van de waterbehandeling laten zij over aan de waterschappen. Een steeds hechtere en slimme samenwerking tussen industrie en waterschap kan anno 2020 veel opleveren.

Programma en aanmelding
Het programma zal vanaf eind maart op de website van SKIW beschikbaar zijn. Aanmelden voor deelname aan het symposium kan eveneens vanaf eind maart.

Save the date:

dinsdag 9 juni 2020 | Nationaal Water Symposium 2020
'Industrie en waterschappen: voor welke uitdagingen staan we anno 2020?'